Bali Vakantie verhuur
Bali Vakantie verhuur

 • Villa Tanjung Mas resort is kleinschalig, gezellig en sfeervol ingericht. Het geheel beslaat een oppervlakte van 2.000 m2 en bevindt zich aan de rand van Sanur. De vijf sfeervolle bungalows en de 2 -3 kamer Villa zijn van alle gemakken voorzien om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Het ruime zwembad bevindt zich centraal in de fraai aangelegde tuin in typisch Balinese sfeer. Het resort is van alle gemakken voorzien en de gastvrije Nederlandse leiding zorgt dat u al het leuke, mooie en lekkere van Bali zult beleven.

  Villa Tanjung Mas resort is kleinschalig, gezellig en sfeervol ingericht. Het geheel beslaat een oppervlakte van 2000 m2 en bevindt zich aan de rand van Sanur. De vijf sfeervolle bungalows en de 2- 3-kamer-Villa zijn van alle gemakken voorzien om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Of u nu voor korte of langere termijn verblijft, de ervaring zal ongeëvenaard zijn. Het management, onder Nederlandse leiding, garandeert aan al uw hygiënische verwachtingen te voldoen. Tevens bent u gewaarborgd van een comfortabel en zorgeloos verblijf, in een tropische ambiance op het Eiland der Goden. Ook buiten het resort kan het managem ent u voorzien van de echte Bali ervaring. Zo is er de mogelijkheid tot het verzorgen van excursies, bezichtigingen, geheel naar uw eigen wensen. Voor het maken van een tour staat een auto met chauffeur (tegen betaling) ter beschikking. Verder is alle lokale kennis aanwezig om u van handige tips te voorzien en u naar de leukste hot spots te brengen. Uw vakantieadres ligt op loopafstand van het prachtige brede zandstrand van Sanur, gelegen in het zuiden van Bali. Onze staf staat klaar om u te mogen verwelkomen als onze verwende gast en biedt de beste service om u een onvergetelijke vakantie op Bali te bezorgen. U droomt, wij maken het waar.

  Omgeving

  Noord-Bali is minder druk bevolkt en minder toeristisch dan het zuiden. In dit deel van Bali zijn ook de sporen van de Nederlandse bezetting het meest duidelijk. In de stad Singaraja stichtten de Nederlanders hun koloniale hoofdstad. Dit is nu nog terug te zien in de oude kantoren en landhuizen in de stad. De stad is ruim opgezet en er zijn veel Arabische en Chinese invloeden.

  Bezienswaardigheden in het noorden van Bali
  Bijna alle villa’s en of hotels/appartementen zijn direct aan het zwart-zand strand gelegen. Verder vind je hier Zwemmen, snorkelen en duiken. Boottochten. Duikcursussen. Dolfijnen kijken/spotten. Golfbaan Bali Handara. Botanische tuin. Tracking. Mountenbike. Natuur wandelingen. Berg beklimmen. Schildercursus. Kookcursus. Spa/massage/welness. Supermarkten Markten avond en ochtend. Restaurantjes. Winkeltjes. Rijstvelden. Tempels. Watervallen. Heetwaterbronnen. Koffiebranderij.


Tarieven

 • Bali Vakantie Verhuur heeft een speciale website voor lastminutes aanbiedingen voor alle villas die wij verhuren

  Kijk op www.balilastminutes.com

 • 15 september - 14 december 2017

  laagseizoen

  521,50 p/wk

  o.b.v. 2 personen *

  * per extra persoon,

  + € p/wk

  15 december - 7 januari 2017/2018

  hoogseizoen

  573,65 p/wk

  o.b.v. 2 personen *

  * per extra persoon,

  + € p/wk

  8 januari – 30 juni 2018

  laagseizoen

  521,50 p/wk

  o.b.v. 2 personen *

  * per extra persoon,

  + € p/wk

  1 juli – 14 september 2018

  hoogseizoen

  573,65 p/wk

  o.b.v. 2 personen *

  * per extra persoon,

  + € p/wk

 • Voorwaarden

  - Kosten voor energiegebruik: EUR 1,75 pppd.

 • Voorwaarden

  - Kosten voor energiegebruik: EUR 1,75 pppd.
Vind snel uw villa op maat

Vind snel uw villa op maat

Vind snel uw villa op maat

Vind snel uw villa op maatKijk ook eens naar deze villas


© Bali Vakantie Verhuur 2017