Bali Vakantie Verhuur Bali Vakantie Verhuur Bali Vakantie Verhuur
  • Bali Vakantie Verhuur
  • Bali Vakantie Verhuur
  • Bali Vakantie Verhuur
Villa Kayu Putih

Villa Kayu Putih, Geschikt voor 4 personen

Het leven op Bali vindt door de tropische temperaturen vooral buiten plaats. Dit is voor ons de reden geweest om voor een open woonkamer te kiezen. Het is heerlijk om in de kamer te zitten en een verkoelende bries door het huis te voelen waaien.
Door het ontbreken van de muur in huis heeft u het gevoel altijd buiten te zitten.
Het Alang-Alang (balinees Riet) waarmee het dak is bedekt zorgt ervoor dat de temperatuur overdag heerlijk is in huis. In de avond geeft het uitverlichte dak een fantastische sfeer in de kamer.
Het uitzicht vanaf de kamer is prachtig, u kijkt op de bergen van lovina, de balizee en bij helder weer zelfs op de vulkanen van Java.

Tevens is er de mogelijkheid om de kamer naar wens gedeeltelijk met rolgordijnen af te schermen.

Het personeel van de villa staat 6 dagen per week voor u klaar. De tuinman verzorgt de tuin en het zwembad. De hulp in de huishouding/kok zorgt voor het dagelijks schoon houden van de villa, de was en kan op verzoek maaltijden voor u bereiden.

De 2 ruime slaapkamers hebben een heerlijk groot bed voorzien van een boxspring matras, dekbed en klamboe. Aan de achterzijde van de slaapkamer vindt u een dubbele wastafel en de schuifdeur naar de buitendouche. De buitendouche is 4,5 m2 in de vorm van een halve cirkel. Het douchen in de open lucht is een fantastische beleving!
De slaapkamers zijn volledig af te sluiten.

Het terrein waar het huis op staat is 1500 m2 groot en volledig omheind. Het is van oorsprong een mango-boomgaard. U vindt er ook diverse papaya- en bananenbomen. Als het seizoen het toelaat kunt u deze vruchten plukken.

In de tuin vindt u een natuurstenen zwembad met een groot terras. Er staan 4 ligbedden met kussens. Het terras ligt de gehele dag in de zon en geeft een prachtig uitzicht op de tuin en de heuvels van Lovina.

De afstand van de villa naar het centrum en het strand van Lovina is 2,5 KM en is in 30 min te lopen. De weg is goed onderhouden en makkelijk te volgen naar het centrum. De weg terug is wat zwaarder lopen bergopwaarts, maar is goed te doen. Ook het huren van een scooter is een goede optie, de weg is rustig en u bent dan in enkele minuten in het centrum van Lovina.

De villa heeft de beschikking over een helpdesk. De medewerkers van de helpdesk spreken engels. Bij nood is er Nederlandse hulp aanwezig waar u een beroep op kunt doen. (denk aan ziekte, brand, ongeluk of problemen met autoriteiten).

Vervoer van en naar de luchthaven kan voor u geregeld worden.

Huurprijs 2014

Hoogseizoen €595,00 per week 2 personen(van 1-7 tot 15-9)
Iedere extra gast €25,00 per week extra
Huurprijs is exclusief €1,50 pppd voor de energie

Laagseizoen €495,00 per week 2 personen (alle andere data)
Iedere extra gast 25 euro pp extra
Huurprijs is exclusief €1,50 pppd voor de energie

http://villa-kayu-putih.micazu.nl/

of bel naar 06 18071113 of 0416 279546

Request information
If you want more information on these and / or other villas? Or you might want a combination booking with multiple bookings? You can contact us by our contact page.